Cím: 1106 Budapest, Fehér út 10/a-b. | Telefon: (1) 252 25 59 | Telefax: (1) 251 33 25 | E-mail: msc@mschu.hu
Az MSc Kft. 1995-ben úttervezéssel kezdte a tevékenységét, majd ez 1996-ban kiegészült híd- és szerkezettervezéssel. Jelenleg a cég ez utóbbi területen működik.
A céget háromtagú management vezeti: Földi András ügyvezető igazgató, Solymossy Imre műszaki igazgató és Duma György műszaki igazgató-helyettes, a jelenlegi tulajdonosi struktúra: 50 % TRANSINVEST-Budapest Kft. - 50 % management

Erőforrásaink

A cég 26 fő alkalmazottal és mintegy 10 fő szerződéses munkatárssal dolgozik. Tervezési jogosultságunk kiterjed általános szerkezettervezésre, hídtervezésre, vasúti pálya üzemi létesítményeinek tervezésére, vasúti felépítmény-szerkezeti, földalatti-vasúti és vízi-közlekedési szakterületre, valamint antennatartó szerkezetek tervezésére.
Munkatársaink között vannak hegesztés-technológiai, közlekedési építőmérnöki és hídszerkezeti szakértők, továbbá közlekedési beruházások lebonyolítására műszaki vezetői és műszaki ellenőri jogosultsággal rendelkezők.

Minőségbiztosítás, tervezői felelősségbiztosítás

Az MSc Kft. tevékenységét az ISO 9001-es szabvány szerint végzi. Különös gondot fordítunk arra, hogy a kezünk közül kikerülő dokumentumok kifogástalanok, a megoldások gazdaságosak és korszerűek legyenek, az érvényes előírásoknak, szabványoknak minden esetben megfeleljenek.

A cég az ATLAS Biztosítónál tervezői felelősségbiztosítással rendelkezik.

Szakmai szervezeti tagságaink

TMSZ, efca, FIDIC, KTE, MAUT, fib, IABSE, IASS, MAGÉSZ

Filozófiánk

Színvonalas, magas minőséget képviselő, ugyanakkor a kiviteli költségek tekintetében megtakarítást eredményező tervek csak lelkiismeretes, alapos munkával készíthetők. A cég vezetése ezt tartja a legfontosabbnak, ezt kínálja tisztelt partnereinek.
down
MSc Mérnöki Tervező
és Tanácsadó Kft.

1106 Budapest, Fehér út 10/a-b.
Telefon: (1) 252 25 59
Telefax: (1) 251 33 25
E-mail: msc@mschu.hu
nyitólap | e-mail | a tagvállalatról | szolgáltatásaink | referenciáink | kapcsolat