Cím: 1025 Budapest, Cserje utca 14. | Telefon: (1) 200-4440, (1) 200-4441 | Telefax: (1) 200-4442 | E-mail: info@ten-t.hu

A TEN-T Tömegközlekedés Energiaellátás Tervező és Kivitelező ZRt. 1981-ben kezdte meg működését polgárjogi társaságként. A négy alapító tagot számláló társaság az idők folyamán a szakmában előkelő szerepet betöltő részvénytársasággá, majd ZRt-vé alakult.

Vállalatunk több mint 28 éves tapasztalatával meghatározó szerepet tölt be a villamos vontatású tömegközlekedési hálózatok áramellátó rendszereinek tervezésében, kivitelezésében, művezetésében, telepítésének szervezésében, valamint integrált műszaki és üzleti megoldásokat biztosít a meglévő villamos erőátviteli rendszerek felülvizsgálatában, villamos rendszerek mérésében, építési, karbantartási technológiák és programok kidolgozásában.

Társaságunk alapításától kezdődően részt vesz a budapesti tömegközlekedés villamosításának kiterjesztésében és felújításában. A főváros mellett Szegeden, Debrecenben, Miskolcon és külföldön is szerepet vállaltunk trolibusz-, villamos-, metró- és elővárosi vasúti- vonalak tervezésében és kivitelezésében egyaránt.

Szolgáltatásunk kiváló minőségét auditált ISO 9001-es minőségi rendszerünk támasztja alá. Számos felsővezeték szerelvény és egyéb konstrukciók fejlesztése fűződik társaságunk nevéhez.

Az ezredfordulóra a vállalat már 50 km-nyi komplex villamos nyomvonal, felsővezeték és kapcsolódó áramellátási rendszer kiépítését végezte el országszerte.

Szerepet vállaltunk és vállalunk többek közt a közel 10 km hosszú budapesti 1-es villamos és a nagykörúti villamos vonal felújításában, a budapesti és vidéki kocsiszínek rekonstrukciójában, a rigai 6-os villamos vonal fejlesztésében és bővítésében, valamint a metró hálózatok kiépítésével kapcsolatos nyomvonal módosítások, forgalomterelések vonzataként jelentkező külső vontatási infrastruktúrák kiépítésében, valamint a 0,4 kV-os és erőátviteli hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Speciális feladataink között említhetjük még a különleges darupályák energiaellátó rendszereinek kiépítését a salgótarjáni üveggyár és a dunaújvárosi kokszoló mű számára.

Anglia, Banglades, India, Svájc, Irán, Mexikó részére villamos hálózatuk fejlesztésével kapcsolatosan tanulmányterveket, áramellátási rendszerterveket készítettünk.

Vállalatunkat a komplex mérnöki munka, hazai és nemzetközi tapasztalat, innovációs képesség, szakértelem, rugalmasság és minőség teszik egyedülállóvá a városi közlekedésvillamosság területén. A ’Coface dinamikus mutató’ alapján végzett 2008-as elemzések szerint társaságunk a magyar középvállalatok országos rangsorában az előkelő 41. helyet foglalja el. A Világgazdaság 2008. 10. 10-én megjelent számában olvasható az elemző cikk (Középcégek: hétmérföldes lépésekkel), melyből kiderül, hogy a cikkben említett 200 cég alkotja az ország leggyorsabban növekedő középvállalkozását.

Társaságunk tagja a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének.


Erőforrásaink

A gyors és kiváló minőségű munkavégzés feltételeiről fizikai, technológia, humán és pénzügyi erőforrásaink gondoskodnak.

Társaságunk számára a humán erőforrások gazdagságát nevezhetnénk a legfontosabbnak, hiszen a megfelelő minőségű munkavégzés elengedhetetlen feltétele a humántechnológiai tényezők ápolása és fejlesztése.

Munkatársaink meghatározó része legalább 15-20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A folyamatos fejlesztés és fejlődés elengedhetetlen manapság a vállalatok számára, így alkalmazottaink állandó jelleggel tanfolyamokon, továbbképzéseken vesznek részt, a jelentkező új ismeretek elsajátítása érdekében.

Társaságunk a tervezői és irodai munka megkönnyítése és ergonómiai fejlesztése érdekében 2006 folyamán egy új tágasabb, komfortosabb irodaházba költözött. Új irodánkat, mely egyben társaságunk székhelyévé is vált napjaink legkorszerűbb számítógépes rendszerével szereltük fel, komfortos tárgyalótermet alakítottunk ki, valamint a ház minden egyes helyiségét ergonómiai szempontból megfelelő bútorokkal rendeztük be, mely fejlesztések megfelelő hátteret nyújtanak a tervezéshez, vezetéshez és a kiviteli munka irányításához egyaránt.

Fizikai és technológiai erőforrásaink között említhetjük folyamatosan bővülő telephelyünket, ahol a munkavégzés megkönnyítése érdekében kollégáink rendelkezésére áll gépparkunk, valamint megfelelő mennyiségű és minőségű raktárkészletünk. Gépjárműflottánkat nagyságrendileg 40 saját tulajdonú személy-, tehergépkocsi és munkagép alkotja. A folyamatos szervízelések, javítások, valamint a flottában történő cserék és új vásárlások a megbízható, üzembiztos állomány kialakítását szolgálják. Szállító és szerelő gépjárműflottánk 6 db tornyos szerelőautót, 1 db 12 tonnás darut, 2-2 db 7,5 valamint 3,5 tonnás daruval felszerelt teherautót, 1 db 7,5 tonnás billencs teherautót, 1-1 db 13 és 20 méteres kosaras autót, 1 db földmunkagépet, valamint 6 db szervizautót és további kiegészítő járműveket tartalmaz. Telephelyünkön jól felszerelt műhelyeink biztosítják a szükséges gyártási munkák elvégzését (lakatos, forgácsoló-megmunkáló, elektromos előgyártó és gépjármű javító-felújító).


Minőségmenedzsmentünk

Társaságunk 2002-ben a szervezet egészére kiterjedő MSZ EN ISO 9001: 2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be. Ennek megfelelően határoztuk és határozzuk meg a jövőben is minőségpolitikánkat. A hatékony információáramlás elősegítése, valamint a szolgáltatási minőség fokozatos emelése érdekében folyamatos kapcsolatot tartunk beszállítóinkkal és megrendelőinkkel. A munkavégzés minőségét nagymértékben meghatározzák a beszállítóktól származó inputok, ezért elengedhetetlen a megbízható partnerkapcsolatok kialakítása és folyamatos ápolása, így legfőbb beszállítóinkkal stratégiai kapcsolatot alakítottunk ki, mely garantálja a munkavégzéshez szükséges eszközök és anyagok beszállítását.

A TEN-T Zrt. műszaki tervezési és fejlesztési folyamatai során kiemelten figyelembe veszi a tervezett tömegközlekedési- energiaellátási hálózatok szabványkövetelményeit, hatósági előírásait, életciklusát, biztonságát, megbízhatóságát, tartósságát, karbantarthatóságát, az ergonómiát, és az esetlegesen felmerülő kockázatokat is. A felsoroltakon túl fokozottan figyelembe vesszük a környezeti hatásokat, az energiatakarékosság és a gazdaságosság prioritásával. Vállalatunk fontos szerepet vállalt speciális hatósági előírások kidolgozásában.
Társaságunk tagjai felelősséget éreznek a vevői elégedettség magas szintjének megvalósításáért, hiszen tevékenységünk a városi közösségi közlekedés szolgáltatásait igénybe vevők közül naponta legalább egymillió embertársunkat érinti.
down
"TEN-T" Tömegközlekedés Energiaellátását
Tervező és Kivitelező Zrt

1025 Budapest, Cserje utca 14.
Telefon: (1) 200-4440, (1) 200-4441
Telefax: (1) 200-4442
E-mail: info@ten-t.hu
nyitólap | e-mail | a tagvállalatról | szolgáltatásaink | referenciáink | kapcsolat